Schade melden | Mijn VrijVerzekerd


De 4 redenen om over te stappen naar VrijVerzekerd:


Voordeel

Je bespaart 10-49% want we geven onze provisie terug aan je

Kwaliteit

Je krijgt topdekking en vlotte schadeafhandeling

Aandacht

Je krijgt verzekeringsadvies bij veranderingen in je leven

Vrijheid

Je bent vrij van de administratieve rompslomp

Word VrijVerzekerd!

VrijVerzekerd biedt je topdekking en topservice. En toch zijn onze prijzen lager dan bij de grote verzekeraars. Je kan bijvoorbeeld 10 tot 49% besparen op je autopolis. Of een uitgebreide bruiloftverzekering afsluiten voor 44 euro. Klik op de onderstaande buttons voor informatie over onze producten. Of bereken gelijk je eigen unieke voordeel.

Je huidige verzekering opzeggen?

Wij maken het je gemakkelijk. Bij het aanvragen van onze verzekeringen kan je je huidige polisgegevens invullen - naam maatschappij, polisnummer en vervaldatum. En je ontvangt een gepersonaliseerde opzegbrief per mail. 

Print, onderteken en verstuur! Makkelijker kan het niet, want het is wettelijk verplicht om je verzekeringspolis schriftelijk op te zeggen.

Je kan hier een voorbeeld opzegbrief downloaden.

Je kunt je bestaande verzekering tegenwoordig vaak per dag opzeggen (met een opzegtermijn van 1 maand). De meeste verzekeraars hebben een opzegtermijn van 2 maanden voor het einde van de contractperiode. Maar je kan je polis direct opzeggen bij een premieverhoging (per premievervaldatum). Of direct na een schadebehandeling.