Schade melden | Mijn VrijVerzekerd


De 4 redenen om over te stappen naar VrijVerzekerd:


Voordeel

Je bespaart 10-49% want we geven onze provisie terug aan je

Kwaliteit

Je krijgt topdekking en vlotte schadeafhandeling

Aandacht

Je krijgt verzekeringsadvies bij veranderingen in je leven

Vrijheid

Je bent vrij van de administratieve rompslomp

Word VrijVerzekerd!

VrijVerzekerd biedt je topdekking en topservice. En toch zijn onze prijzen lager dan bij de grote verzekeraars. Je kan bijvoorbeeld 10 tot 49% besparen op je autopolis. Of een uitgebreide bruiloftverzekering afsluiten voor 44 euro. Klik op de onderstaande buttons voor informatie over onze producten. Of bereken gelijk je eigen unieke voordeel.

Over VrijVerzekerd

VrijVerzekerd staat voor de topdekking en een scherpe prijs in combinatie met de aandacht voor belangrijke gebeurtenissen in je leven...

Topdekking bij een Topmaatschappij

Alle verzekeringen die wij op deze website aanbieden, zijn dit jaar ondergebracht bij London Verzekeringen en DAS Rechtsbijstand.

Betrouwbaar

Ons inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel: 32111960 
Ons vergunningnummer bij de Autoriteit Financiële Markten: 12009739 
Ons aansluitnummer bij het Klachteninstituut: 300.006293

Wet Financieel Toezicht

Bij VrijVerzekerd staat kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel. Daarom confirmeren we ons aan voorschriften van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Deze wet is op 1 januari 2007 van kracht geworden. In de wet is vastgelegd aan welke kwaliteitskenmerken de financiële dienstverlening hoort te voldoen. Dit betekent onder andere: heldere informatieverstrekking, integere reclame en zorgvuldig advies.